Home

Titkos katonai bázisok

Rejtélyes helyek, titkos bázisok « Konte

Milyen titkot rejteget a Mátra gyomrába vájt katonai bázis

A repteret 1957-ben kezdték építeni 505-ös objektum kódnéven. A munkálatok 1965-ben fejeződtek be. Az akkori összeg 6 milliárd dollárra rúgott. Európa egyik. Titkos katonai bázisokat leplezett le egy fitnesz app . 2018.01.29. 14:20 . adatbiztonság katonai bázisok fitnesz applikáció . 2015. január 09. Európai katonai bázisokat számol fel Washington . Összességében 15 európai katonai bázisát számolja fel a közeljövőben az Amerikai Egyesült Államok, de a katonák száma nem.

A Strava persze nem szándékosan fedte fel a titkos katonai bázisok helyzeteit. Ennek ellenére azokat nagyon könnyű lett kiszúrni, mindegy, hogy átmeneti vagy állandó létesítmények - kémműholdakra és beépített ügynökökre már nincs is szükség, elég egy fitneszes térkép A katonai hírszerzés másik területe teljes mértékben titkos tevékenység, illegális hírszerzés. A katonai hírszerző tevékenység egyre nagyobb részét végzik technikai eszközökkel, például műholdak, a hírforgalom lehallgatása révén, de az emberi hírszerző tevékenység (HUMINT) továbbra is pótolhatatlan Titkos katonai bázisok helyszíneit is felfedte a fitnessz alkalmazás. Posted on 2018-02-14 by admin. Több katonai bázisról is érzékeny információk derültek ki a Strava nevű fitnesz applikáció nem rég publikált hőtérképe nyomán. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük az edzéseink hosszát, idejét, a megtett utat és sok más adatot, amiket. Titkos muszlim katonai bázisok Németországban. Talán a világ legnagyobb hazaárulása folyik jelenleg is a németeknél! Hogy történhet meg ilyen Európában? - kérdezhetnénk

Titkos katonai bázisokat leplezett le egy fitnesz app. 2018.01.29. 14:20 adatbiztonság katonai bázisok fitnesz applikáció. Összességében 15 európai katonai bázisát számolja fel a közeljövőben az Amerikai Egyesült Államok, de a katonák száma nem csökken, sőt emelkedni fo Titkos földönkívüli technológiák bizonyítékai, elhallgatott CIA és FBI akták: földönkívüli csereprogram a Földön? 2019. március 25., hétfő . A helyiek, és az általuk tudni vélt kiszivárgó információk szerint elképesztő felfedezést tett a hadsereg. Mi az igazság a White Sands katonai bázissal kapcsolatban Az emberiséget már az idők kezdete óta lenyűgözte a Mars. E bolygó történetéről az andromédaiak sok információt osztottak meg velem, melyek egyszerre ösztönzőek és nagyon lenyűgözőek voltak.Ellentétben a Jupiter és a Szaturnusz néhány holdjával, meg a mi Holdunkkal és a Vénusz bolygóval, a Mars ténylegesen a mi Naprendszerünkből származik. / Titkos bázisok a. A titkos bázison kb. 40 katona teljesített szolgálatot folyamatosan, közműhálózata is kiépült, de vizet tartálykocsikkal kellett hozatni. A Pilis-tető sajátossága, hogy gyakran felhőtakaróba burkolózik: ez katonai szempontból egészen szerencsétlen, hiszen nehezítette, vagy lehetetlenné tette a vizuális megfigyelést Titkos földalatti bázisok 1. Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az új világrend Összesen kb. 180 titkos f..

Index - Tech - Titkos katonai bázisokat leplezett le egy

 1. t a Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater.
 2. den mozdítható dolgot elvittek a.
 3. iszter bejelentette, hogy nem kevesebb,
 4. t a Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater.

Index - Külföld - Titkos kínai katonai bázisok a Google

- Al azt is elmondta, hogy ezek a lények az 1947-es rosswelli katasztrófa idején érkeztek a Földre, és ide hozták őket - közölte Szimansky, hozzátéve, hogy a Wright bázison soha senki nem tagadta az űrlények létezését. Soha senki nem mondta neki, hogy ez csak legenda volna. Sajnálatos módon, a könyvben egyetlen új fénykép sincsen, és Szimansky azt is elismerte, ő. Titkos bázisok a Marson - Alex Collier Marsról tartott 1994-es előadásának kivonata. Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljött ide és lehetővé tette, hogy együtt lehetünk, úgyhogy most már nem leszek egyedül. 2111 felderítő hajó és több mint 100.000 orioni és drakonida katonai csapat állomásozik. - Az. Vessen egy pillantást a világ legbiztonságosabb katonai létesítményeire. . 9 Muskö . A Muskö Naval Base egy hatalmas, titkos barlang, amely kb. 40 km-re található Svédországtól Stockholmtól. Nagyjából nagyjából az óváros nagysága és elég robusztus ahhoz, hogy ellenálljon egy nukleáris sztrájknak Fitneszalkalmazás leplezte le a titkos katonai bázisokat. Küldjön üzenetet azaz az ott állomásozó katonák által közzétett GPS-adatpontokból - egyértelműen kikövetkeztethető titkos amerikai támaszpontok elhelyezkedése, kialakítása. úgy véli: nem is az a legnagyobb probléma, hogy kiderült, hol vannak a bázisok. A vállalat hőtérképét a szabadon elérhető térképekkel és műholdképekkel összevetve jó néhány titkos katonai létesítmény leleplezhető, sőt: kifürkészhetővé válik az ismert bázisok belső útjainak kihasználtsága, így például következtetéseket lehet levonni a járőrözési útvonalakról, és a járőrözés.

Joe McMoneagle azt állítja, hogy kollégáival együtt titkos katonai bázisok helyét telepatikus módszerekkel határozták meg a világ túlsó felén. Képességeiről sok évvel ezelőtt szerzett tudomást. Az idő tájt a hírszerzés a hidegháború megnyerésének céljából a telepátia kiaknázásának lehetőségeit kutatta A telepatikus képességekkel bíró személyek feladata az volt, hogy titkos katonai bázisok helyét határozzák meg a világ másik felén. 1 / Keleti szellő térparfüm . 5 261 Ft. Jáspis mala lánc csakrakövekkel és lótusz medállal. 2 900 Ft. Rózsaszín kristályos szerencse nyaklánc Titkos bázisok a Marson - Alex Collier kitálalt a Marsról: már 3,8 milliárd éve lakott! Ősi civilizációs nyomokkal van tele a felszín! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljött ide és lehetővé tette, hogy együtt lehetünk, úgyhogy most már nem leszek egyedül Az amerikai katonai bázisok és a személyzet veszélyeztetett fitit eszközök miatt. 0. Régi hír, hogy az olyan hírszerző ügynökségek, mint az NSA és a CIA szeretnék használni a polgárok technológiáját ellenük. Valójában, az NSA nemrégiben módosította a misszió nyilatkozatát a weboldalán, hogy eltávolítsa a.

Titkos izraeli bázisok Azerbajdzsánban? Amerikai források szerint az izraeli légierő azerbajdzsáni reptereket venne igénybe. A Foreign Policy értesülése szerint Azerbajdzsán titokban katonai bázisokat - reptereket - bocsátott egyik legfontosabb katonai szövetségese,. Egy fitneszalkalmazás buktatta le az amerikaiak titkos katonai bázisait. A bázisok helyénél is égetőbb probléma, hogy ha a katonák szolgálat közben is magukkal viszik a telefonjukat vagy okosórájukat, amire telepítve van a fitnesz app, abból akár a járőrök és az utánpótlás útvonalát is ki lehet találni.. Az Untappd népszerű app, 8 millió, főként európai és észak-amerikai felhasználója van, pedig komoly biztonsági kockázatot is jelenthet. Visszaélésre ad lehetőséget az Untappd telefonos alkalmazás - írja a Bellingcat tényfeltáró magazin, amelynek újságírói ezen az appon keresztül jutottak hozzá több katonai és titkosszolgálati munkatárs tartózkodási helyéhez Chávez: nem épülnek iráni katonai bázisok Venezuelában Szöveg: honvedelem.hu / MTI | 2011. május 19. 12:58 A venezuelai kormány határozottan cáfolta május 18-án, szerdán, hogy a latin-amerikai ország területén iráni bázisok létesülnének, azt állítva, hogy ezt a sajtókacsát az amerikai imperializmus piszkos. Joe McMoneagle azt mondja, hogy kollégáival együtt titkos katonai bázisok helyét határozták meg a világ túlsó felén. Azt állítja, hogy képességeiről kb. 25 évvel ezelőtt szerzett tudomást. Az idő tájt a hírszerzés a hidegháború megnyerésének céljából a telepátia kiaknázásának lehetőségeit kutatta.1979. november 4.-én vette kezdetét az iráni túszdráma, a.

Titkos muszlim katonai bázisok Németországba

 1. Fitneszalkalmazás leplezte le a titkos katonai bázisokat 2018. január 29. hétfő - 14:35 A katonák megosztották, merre futnak vagy kerékpároznak, így derült fény külföldiek bázisainak helyére többek között Szíriában és Irakban
 2. Titkos szovjet bunkerek a Vértesben. Nem csak elhagyott lakótelepeket, hanem bunkereket is hagytak ránk a szovjet hadsereg katonái. Egyes források szerint már a II. világháború idején is valamiféle katonai rádióközpont volt itt, mivel nagyon jó volt a helynek az adottsága e szempontból. Mára már az objektumokat szinte.
 3. A két egymástól független ember a titkos földalatti bázisok hollétét, számát és kialakítási módszereit illetöen ugyanarról beszél. Miután véget ért a hidegháború, azt gondoltuk volna, hogy ezeknek a titkos katonai földalatti bázisoknak a száma le lesz csökkentve. Sajnos épp az ellenkezöje történt
 4. t például a Google Maps

Titkos katonai bázisokat leplez le a népszerű fitneszapp

 1. Az egyik ok, amiért a jezsuiták létrehozták a II. Világháborút, hogy világszinten szervezzék meg az arany megszerzését, amivel finanszírozni tudják a fekete költségvetésű programjaikat, melyekkel bolygónk karantén helyzetét fenntartják (titkos űrprogram, mély földalatti katonai bázisok.
 2. A Csillagkapu Parancsnokság (CSKP, angolul Stargate Command, SGC) a Csillagkapu című filmsorozatban szereplő fiktív, titkos katonai szervezet. A Csillagkapu Program központja, mely a NORAD (Észak-Amerikai Légvédelmi Parancsnokság) fennhatósága alatt működik Colorado Springsben, a Cheyenne-hegy mélyén.A Csillagkapu Parancsnokság - más néven 52-es körzet - feladata az.
 3. Titkos ufóbázist lepleztek le a Google térképével Kínában! Lelkes ufóvadászok elképesztő dolgokra bukkantak a Google Earth térképeit böngészve a Góbi sivatag kínai részén. Titokzatos bázisok, furcsa repülő jármûvek, kilométeres jelek és rengeteg szétlőtt romváros
 4. Titkos katonai bázisok koordinátáit árulták el amerikai katonák egy internetes sportapplikáció segítségével. A Pentagon hétfőn közölte, hogy felülvizsgálja a konfliktuszónáknál állomásozó katonái hoz
 5. ibotrány a Strava sportolói közösségi alkalmazás kapcsán, melynek 2015-ben megjelent, tavaly év végén (1 milliárd aktivitással, 10 terabájt nyers adattal) frissült hőtérképéről kiderült, hogy titkos katonai bázisokat is leleplez a katonai és humanitárius felhasználói miatt - mutatott rá Twitteren egy biztonsági szakértő
Nyolc látnivaló Vis szigetén

Titkos náci bázist fedeztek fel az Antarktiszon

 1. t hétszáz magyar - köztük politikusok, azok családtagjai, üzletemberek diplomaták, állami cégvezetők - szerepel azon a listán, ami néhány hete szivárgott ki egy, a kínai államhoz közeli cégtől. Azóta is megy a találgatás, mire kellhettek a kínaiaknak adatok például Botka László feleségéről, avagy Orbán Viktor lányáról
 2. denkit a francba. Vajon mitől tart..? Hawassról kiderült, hogy az egyiptomi értékek elherdálója, kvázi egy maffiózó. a Fort Riley /Kansas/ katonai támaszponton, hogy gyorsan elvégezzék a boncolást. De még ezek után is folyt a tanácskozás.
 3. t a legszigorúbban őrzött titkos katonai területeket a Földön. Civil ember a Holdra nem teheti a lábát, főleg nem élő adásban. Ám azt le kell szögezni, valóban jártak és járnak emberek a Holdon. Talán már 1957. óta. Az egy másik történet, a legszigorúbb katonai titoktartás övezi
 4. A tengelyhatalmak titkos expedíciói Ezen kívül esetleges katonai bázisok létrehozásának lehetőségét is vizsgálták és annak esélyét, hogy a Kínától függő helyi hatalom, hajlandó lenne- e szövetségre lépni Németországgal. A kutatócsoport egy héttel a háború kitörése előtt tért haza és állítólag.

Titkos bázisok az örök jég birodalmában

Iráni katonai vezetők szerint csak a támadások kezdetét jelentették az amerikai bázisok elleni rakétatámadások Horváth Bence Külföld január 9., csütörtök 15:24 156 A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon A nevadai sivatagban található katonai bázisról évtizedek óta olyan legendák szólnak, hogy. amikor is a résztvevők a sivatagi gyülekező után a légierő titkos bázisát megrohamoznák, hogy végre láthassák az idegeneket. Azonban a szervezők a Facebookon azt is jelezték, hogy az esemény egy vicc, és ezen túl. Titkos katonai bázisok koordinátáit árulták el amerikai katonák egy internetes sportapplikáció segítségével. A Pentagon hétfőn közölte, hogy felülvizsgálja a konfliktuszónáknál állomásozó katonái hozzáférését a problémás alkalmazásokhoz A titkos űrprogramokat és a földalatti bázisok építését a Rockefeller, Kissinger, Bush, Rumsfeld, Halpern, Cheney katonai-ipari komplexum vállalatai működtették, mint a Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater. A titkos űrprogram függönye mögött John Dale Halpern állt Az Apple új térkép-alkalmazását számos kritika érte a rengeteg grafikai és információs hiba miatt, de most a panaszkodók közé beállt a tajvani védelmi minisztérium is - írja a Daily Mail.A Kínával kölcsönösen egymás ellen fegyverkező tajvaniakat érzékenyen érintette, hogy az új Apple-térképen nem takarták ki a tajvani Hszincsu városában telepített radart

Titkos légibázis a hegy gyomrában

 1. KATONAI SZERVEZETEK ÉS A NYÍLT FORRÁSÚ szervezetek feladata volt, amit nyílt és titkos eszközökkel végeztek és végeznek. tő információforrás — pl. katonai bázisok műholdas felvételei — nyilvánosan, bárki számára elérhető lettek. A hírszerzési tevékenység során az információ
 2. Szinte világítanak a térképeken a titkos katonai bázisok - fotó: Strava Heatmap. A Strava cég műholdas navigációs rendszerek segítségével két éven át követi felhasználóinak sporttevékenységét, és az úgynevezett Global Heat Mapen jelöli helyzetüket. A Stravát világszerte 27 millióan használják
 3. Az egyik oka, amiért a jezsuiták létrehozták a 2.világháborút, hogy hangszereljék az arany világszintű megszerzését, hogy finanszírozni tudják a fekete költségvetési programokat, hogy fenntarthassák bolygónk karantén helyzetét (titkos űrprogram, mély földalatti katonai bázisok)

Fontos tény a brit katonai bázisok ciprusi jelenlétével kapcsolatban, hogy a brit GCHQ nemcsak London számára végez elektronikus felderítő és lehallgató tevékenységet, hanem az amerikai társszervezet, az NSA számára is, sőt alapvetően annak a kifejezett igényei szerint. Tempora kódnevű titkos program részét képezik Az Explore ezeket az adatokat, vagyis a felhasználók globális aktivitását jelenítette meg térképen, 2014-ig visszamenőleg. Az oknyomozás azonban rávilágított, hogy ezekből az ártalmatlannak tűnő adatokból titkos katonai bázisok elhelyezkedése és felhasználók érzékeny helyadatai is kikövetkeztethetők Föld alatti titkos bázisok. Matula; 2014. június 15. 20:00; 19; 12; 32; A hidegháború után felfedték,hogy hol vannak ezek a bázisok a volt Szovjet tagköztársaságok területén.kérdéses,hogy mennyi ilyen bázis létezik a mai Oroszország területén?valószinüleg több tucat ezekhez hasonló létesitmény van.csak azt a medve nem fogja villogtatni a nyugatnak

Népszava katonai bázisok

A Dulce bázis része egy sokszintű összeesküvésnek, melyben földalatti bázisok, fekete felségjel nélküli helikopterek, az Új Világrend terve, illegális ipari-katonai szerződések egyes földönkívüliekkel, titkos antigravitációs technológiák, emberrablások és géntechnológiai kísérletek is szerepelnek olyan szinten elhallgatva, és olyan szintű ipari biztonsági. A Majestic 12 egy elit katonákból és vállalatokból álló szupertitkos csoport, ami több trillió dolláros programokat működtet, melyek keretében mérnöki visszafejtéssel sikerült földönkívüli technológiákat lemásolni, azokkal a Földön és Naprendszeren kívül titkos katonai kolóniákat létrehozni

Egy fitneszes app buktatta le az amerikai hadsereg titkos

A különös komplexumokat konteósok fedezték fel a sivatag területén. Bár az összeesküvés-hívők szerint az építmények titkos katonai bázisok vagy idegenek által létrehozott leszállóhelyek lehetnek, valószínűleg egészen más áll a háttérben. A képeket először egy konteós tartalmakkal foglalkozó YouTube-csatorna, a thirdphaseofmoon mutatta be - írja az IFLScience Az egykori Szovjetunió Védelmi Minisztériuma olyan titkos projekten dolgozott, amelynek fő célja volt, hogy paranormális képességekkel rendelkező szuperembereket hozzanak létre. A program során tudósok egy csoportja földönkívüli civilizációkkal is kapcsolatba lépett. Minderről a szigorúan titkos projekt korábbi vezetője beszélt 2013. februárjában talán először a.

Telepatikus képességek a kémkedés szolgálatában? - felfedes

Katonai célokra is használják Az Egyesült Államok kormánya is alkalmazott úgynevezett távolbalátó embereket a Star-Gate nevű titkos katonai akció során. A telepatikus képességekkel bíró személyek feladata az volt, hogy titkos katonai bázisok helyét határozzák meg a világ másik felén Titkos katonai bázisok helyszíneit is felfedte a fitnessz alkalmazás. Több mint 8 millió dolláros csalást lepleztek le a Wellco-nál . Social. Bejegyzések. Deszkás bukósisakok bevetésen. Süket fülekre találnak? - Botrány a 3M háza táján Rejtélyes helyek, titkos bázisok. Szóval miután a Ritscher kapitány által vezetett expedíció kikötött az Antarktiszon, lázasan nekiláttak katonai bázisok építéséhez azokon a területeken, ahol (a legnagyobb meglepetésükre) egészen tűrhető viszonyokat találtak (valószínűleg a föld alatti melegvizes források miat Orosz titkos bázisok Strange Mysteries és megmagyarázhatatlan dolgok | Fedezze fel a titkait a világ. |Úgy tűnik, hogy szinte minden kormány titkait. A legtöbb ilyen titkok bevonni a katonai; függetlenül attól, hogy fegyverek fejlesztését, a védelmi kutatás, illetve a létesítménye A katonai bázisok jelentősége akkor került előtérbe, amikor szerencsétlenül járt UFO-k roncsai, illetve ufonauták holttestei kerültek a hadsereg birtokába, és megkezdték azok vizsgálatát. Több bázisról is elterjedt a hír, hogy lezárt épületeikben idegen járművek vagy lények földi maradványait őrzik

Katonai hírszerzés - Wikipédi

Titkos katonai manőverek lelepleződhettek le - mi lesz most? valamint a katonai szempontból érzékeny amerikai létesítmények helyzetét is ki lehet venni. nem véletlenül történtek meg az elmúlt években az amerikai rakétavédelmi bázisok telepítései ebben a két országban. Az egy hete elindított magyar-szlovén. A hidegháború során az USA-ban egyre több pénz jutott a különféle titkos katonai létesítmények létrehozására. Új fejlesztésű fúrópajzsok jelentek meg, melyek egyre gyorsabbak és hatékonyabbak lettek. Így a titkos földalatti bázisok is szaporodni kezdtek A valódi katonai bázisok akkor a (Hold)felszín alatt voltak; bejáratokat alakítottak ki mindkét pólusnál, a Jules Verne-kráternél ( a nem látható túlsó oldalon ), a Taurus-hegységben és az Arkhimédész-kráternél is ( a látható oldalon ). Mindezek azok az eredeti bejáratok voltak, mikor még az Orioni Csoport uralta a Holdat Az amerikai bázisok bezárása és az amerikai katonai személyzet eltávolítása kritikus fontosságú a háború megszüntetése szempontjából

Titkos katonai bázisok helyszíneit is felfedte a fitnessz

Bennfentesek fedik fel a föld alatti katonai és vállalati bázisok titkát, ahol futurisztikus technológiákat őriznek A Kozmikus Közzététel május 22-i epizódjában két bennfentes, Emery Smith és Corey Goode vitatta meg közvetlen tudását a titkos föld alatt.. A jelentések nagy része katonai vonatkozású: pilóták észleléseiről, katonai bázisok fölötti UFO-tevékenységekről, radarmegfigyelésekről, illetve tenger alatti USO-król olvashatunk bennük. Az egyik akta például igencsak érdekes, mert a légierő kutatási és fejlesztési osztályán készült, és a repülő csészealjak. ufó-harcok-bázisok, hamis idegen hologram invázió, Blue Beam-Új Világrend Fontos megállapítanunk, hogy létezik egy nem emberi értelmes lények által kidolgozott terv, melynek célja, hogy a hatalmas ufóflottával rendelkező katonai-ipari-földönkívüli komplexummal együtt felkészüljenek egy világméretű hamis idegen. Valódi X akták, sokatmondó titkos katonai archívumokból. Rejtett bázisok, egy titkos invázió a bolygó ellen? Az idegenek már rég a Földön vannak, rejtett civilizációkban élnek? Megdöbbentő titkokat árulnak el napvilágra került katonai jelentések

A jelenlegi holdi bázisok a felszín alatt találhatóak. Bejáratok vannak a két póluson, a Taurus-hegységben, a Verne-kráterben, nem is szólva a később vájt alagutakról. Ezeket a bejáratokat a titkos kormány (az új világrendet előkészítő vezetés) készítette, a saját tudományos és katonai kísérleteinek otthont adó. titkos katonai, katonapolitikai értesülések, adatok, dokumentációk szerzése a szembenálló ellenséges hatalmak és szövetségek katonai erejéről, szándékáról, valamint hadműveleti, harcászati és fejlesztési terveiről, A magyar katona-diplomaták a fontos bázisok hozzávetőleges helyét először a sajtó alapján. Mások szerint támaszpontok és bázisok vannak az Antarktiszon, ahol földönkívüliek vertek tanyát, és onnan indulnak ki azok a csészealjak, amik néha megjelennek az égen. ami arról szól, hogy létezik egy titkos katonai bázis, ahol idegenektől kapott technikán és földönkívülieken kísérleteznek. Az 51-es körzethez.

Hogy mi történt itt Európában, azt még nem tudom, de az bizonyos, hogy itt is léteznek katonai bázisok, itt is léteznek titkos katonai hadműveletek, és fejlesztések. a National Geographic eme sorozata az európai UFO észleléseket, történeteket mutatja be Titkos földalatti bázisok. 2018-08-31 00:08. Ne a karácsonyi ajándékokra gondoljanak, hanem sokkal nagyobb dolgokra! Például kísérleti, vagy esetleg nem is ember által tervezett és gyártott repülőgépekre, űrhajókra

Elhagyott katonai bázisok magyarországon vlagyimir

Idén januárban derült ki, hogy titkos katonai bázisok pontos helyszínét leplezte le véletlenül a Strava nevű fitnesz alkalmazás. Az anonim statisztikák, amelyek a katonák által óvatlanul kerültek megosztásra, a nyilvánosságra hozott hőtérképeken a futóútvonalak révén egyértelműen beazonosíthatóvá tették többek. Nem csak az amerikai, hanem a magyar katonák titkos bázisait is felfedi az a népszerű sport alkalmazás, amely világtérképen jeleníti meg futók útvonalait. Ezért a Strava világméretű hőleképezése főként fekete ezekben az országokban - kivéve a nyugati katonai bázisok környékét. A Strava Labs szerint nem minden adat. Titkos ufó-kísérletek a hadseregnél. Az akták számos esetben utalnak olyan dolgokra, melyek mintha egy titkos katonai kormányprogramot rajzolnának ki. Sokak szerint a titkos technológia, mely valójában egyes mai modern lopakodó gépeket hajt, nem máshonnan van, mint Roswellből A titkos katonai műveletek során 2019 áprilisa óta több ezer megkínzott, megcsonkított csecsemőt, gyermeket és tinédzsert mentett meg vagy talált elhunytnak az amerikai katonaság. (mély földalatti katonai bázisok) hatalmas labirintusából. . Nyilván az évszázadok során az alagutakat az Illuminátus, ismertebb nevén. Ettől kezdve ő lesz a szervezet másik célpontja. Kiderül, hogy Jordant azért akarták meggyilkoltatni, mert fontos, bizalmas információkkal rendelkezik az Alpha Section titkos akcióiról, amelyeket egyes amerikai katonai bázisok ellen folytatott

Összeesküvé

A különös komplexumokat konteósok fedezték fel a sivatag területén. Bár az összeesküvés-hívők szerint az építmények titkos katonai bázisok vagy idegenek által létrehozott leszállóhelyek lehetnek, valószínűleg egészen más áll a háttérben.. A képeket először egy konteós tartalmakkal foglalkozó YouTube-csatorna, a thirdphaseofmoon mutatta be - írja az IFLScience Hazánk katonai ereje a legcsekélyebbek közé tartozik Európában. Az alig 25 ezer katonát számláló állomány a legkisebbek egyike, ám a legnagyobb baj nem is a létszámmal, hanem a felszereltséggel van. Alig 15 db használható harckocsival (T-72M1) és mindössze 11 db vadászgéppel rendelkezünk (Gripen)

Titkos bázisok a Marson - Alex Collier Marsról tartott

Való igaz, hogy a szovjet időkben az Urál területén több katonai bázis és kísérleti telep működött, de ismerve az akkori idők titkolódzó-gyanakvó légkörét, nehezen elképzelhető, hogy civil személyek olyan útvonalengedélyt kaptak volna, amely e bázisok, gyakorlatozó terek területét érinti Kassa Város Levéltárának Titkos Levéltára, középkori iratok, 1526-1570, Kamarai utasítások (E 136), II. Rákóczi Ferenc fejedelem levéltára, Emigrációba vitt rész (G 15), Városi és községi pecsétek (E 213, A 132), Céhkataszter, Királyi könyvek

A titkos űrprogram - Kobra - 2013 április 24

Home Földönkívüliek Idegenek titkos bázisa. Cikkek; Földönkívüliek; Idegenek titkos bázisa. Írta: Balogh Orsolya - 2017-10-06. 0. Az Above Majestic minden idők egyik legnépszerűbb dokumentumfilmje. Az emberiség egyik legfontosabb titkáról szól, a titkos űrprogramokról és az ezek mögötti hálózat életünkre és világunkra gyakorolt hatásáról. A film fejezetei sorrendben: Hadiipari komplexum Titkos társaságok A programok Adósrabszolgaság Elnyomott technológiák Egy mozgalom elindul A Majestic 12.

Felidézik, hogy az idén az év elején derült ki: titkos katonai bázisok pontos helyszínét leplezte le véletlenül a Strava nevű fitnesz alkalmazás. Az anonim statisztikák, amelyek a katonák által óvatlanul kerültek megosztásra, a nyilvánosságra hozott hőtérképeken a futóútvonalak révén egyértelműen beazonosíthatóvá. nagylzs #15 2007.09.18. 22:36 Szerintem a titkos katonai bázisok egy jó része egy pajtának néz ki a sivatag közepén, a lényeg a föld alatt van. A térképről leradírozni nincs sok értelme mert nem csak amcsi műholdak vannak ám

Above Majestic (feliratos dokumentumfilm) - felfedes

Nem lehet kihagyni ezt az oldalt, ahol tételesen fel vannak sorolva az Egyesült Államokban található, szövetségi és/vagy állami tulajdonban lévő föld alatti katonai bázisok. Angolul tudóknak igazi csemege! Area 51. Biztosan sokan emlékeznek a híres roswelli incidensre Az amerikai biztonságpolitikai professzor szerint Putyin és Orbán bizalmas kapcsolata aláássa a Nyugat egységét, ezért vagy a NATO-nak kell szankciókat foganatosítania, vagy Washingtonnak korlátoznia az FDI-t hazánkban. A Pentagonban már csak alacsony szinten fogadnak magyar minisztériumi delegációt. Káncz Csaba jegyzete Putyin ellen szövetkezik az új török-ukrán katonai tengely. hiszen már a szovjet időkben komoly kutatási és termelési bázisok voltak az ország területén. mentén fekvő országok számára, hogy azok ellen tudjanak állni az orosz információs, kiber, gazdasági, titkos és hibrid fenyegetéseknek Harmincnégy éve rejtély a lelőtt dél-koreai utasszállító esete. A Korean Air KAL 007-es New York és Szöul között közlekedő menetrend szerinti járatát 1983. szeptember elsején hajnalban, miután a repülési útvonaláról messze letérve, és a nemzetközi polgári légiforgalom számára tiltott légtérbe hatolva szovjet katonai bázisok felett repült át, a honi.

Randy Cramer – 17 év katonai szolgálat a Marson, és aOroscafeA német megszállásra felkészített brit gerillák bunkerétMűholdas képek lebbenthetik fel a fátylat szeptember 11Náci 51 es körzet — a ii
 • Spy the ghost e klub.
 • Bartholin mirigy ciszta lelki okai.
 • Honda civic 1992 gyujtáskapcsoló.
 • Állás sclerosis multiplex.
 • Hallmark karácsonyi filmek magyarul.
 • Ingyenes parkolás városliget.
 • Szabolcsi töltött káposzta cookpad.
 • Sirocco vitorlás.
 • Árkád elektronikai üzlet.
 • J.p. morgan chase bank.
 • Kegytárgybolt budapest xiii.
 • Obag táska hátizsák.
 • McDonald's number 1.
 • A kis piros autó nagy kalandja.
 • Lexus ux eladó.
 • Arabul szerelmem.
 • Beko rcsa270k20w hűtőszekrény.
 • Cserháti zsuzsa egy elfelejtett dal.
 • Fizika idézetek.
 • Cosinus kalkulátor.
 • Fogyókúrás turmix por.
 • Cupressus sempervirens Stricta.
 • 3d nyomtató cég.
 • Opel zafira a.
 • Gipsz kézlenyomat készítés.
 • Eladó kastély komárom esztergom megye.
 • Az úton.
 • Magyar filament gyártó.
 • Barna haj árnyalatok.
 • Könyv wikipédia.
 • Zte nkk edző.
 • Access bars tisztító mondat.
 • Fűzfavessző szedése.
 • Zeroville IMDb.
 • Uhf antenna készítés házilag.
 • Star wars lázadok 4 évad 15 rész.
 • Elektromos aram iranya.
 • Oximoron idézetek.
 • Hallmark karácsonyi filmek magyarul.
 • Boruto Uzumaki.
 • Maradék tésztából sütemény.